Studiekeuzetest

Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Doe dan in 15 minuten deze Studiekeuzetest/Beroepskeuzetest. Het inzien van het zeer uitgebreide rapport kost tijdelijk slechts € 19,95 (i.p.v. € 29,95) en wordt verzonden in een PDF naar het door jouw ingevulde emailadres. Het rapport bevat meer dan 25 pagina's met informatie over jouw interesses, kwaliteiten en de uitdagingen die exact bij jou horen. Na het maken van de Studiekeuzetest/Beroepskeuzetest krijg je ook een beter beeld van welke opleidingen van hogescholen en universiteiten bij jou passen. Klik hier om direct naar de test te gaan!

Waarom de Studiekeuzetest?

Dankzij onze studiekeuzetest ontdek je jouw persoonlijke interesses en de opleidingen die hierop aansluiten. Neem er de tijd voor, deze test is een belangrijke stap in de studiekeuze en beroepskeuze die je maakt.

Voor wie is de Studiekeuzetest?

De studiekeuzetest is bedoeld voor scholieren van het mbo, het havo en het vwo. Het is ook voor studenten die over hun huidige studie twijfelen. Daarnaast is de test ook geschikt voor personen die wellicht een carrièreswitch willen maken en meer inzicht in hun persoonlijkheid willen krijgen alvorens een beslissing te maken.


facebook twitter linkedin betaalmethodes